grote-wandklokken

WELKOM

Welkom op de website grote wandklokken en wanddecoraties. Bent U op zoek naar een wandklok en dan toevallig ook nog naar een hele grote wandklok dan kunt U die hier vinden. Wij tonen U hier een aantal mooie grote wandklokken van verschillende aanbieders. Omdat het verschillende webwinkels zijn waar U deze klokken kunt bestellen komt U uiteraard ook verschillende woonstijlen tegen. U vind hier bijvoorbeeld grote ronde houten wandklokken met een landelijk uiterlijk maar ook prachtige moderne wandklokken met een strakke vormgeving.De moderne wandklokken zijn vaak gemaakt van glas. Een wandklok in het interieur is ook niet zomaar een klok maar ook zeker een wanddecoratie. Vooral de grote en hele grote wandklokken zijn echt een onderdeel van het interieur. De klokken met een doorsnede van meer dan een meter zijn zelfs zo bepalend voor het interieur dat daar de andere woonaccessoires aan aangepast dienen te worden.Wanneer U op een afbeelding van een klok klikt komt U vanzelf in de webwinkel terecht waar U de klok kan kopen.

Antiquite Klok

02) Een Dulaire Houten-Wandklok met zwarte Romeinse cijfers op de bruine wijzerplaat. Op de wijzerplaat staat de tekst Antiquite 1875 met zwarte letters.

naar de website

Grote Wandklokken

Nextime Sun Wandklok

02)Net als Karlsson is Nextime een Nederlands klokkenmerk.De wandklokken van Nextime zijn vaak hip en trendy waardoor ze goed in een modern interieur passen.

naar de website

Wandklok Karlsson Peony

02)Dit is wat ze noemen een stralende klok. Het is een grote Karlsson wandklok van 60 centimeter.De kern van de klok is gitzwart met goudkleurige wijzers. Daar omheen zijn uitsteeksels wat een stralende zon voor moet stellen.Deze moderne wandklok heeft geen cijfers op de plaat.

naar de website

NXT Wandklok Zwart

02) Een geheel zwarte wandklok met Romeinse cijfers.Deze klok lijkt op het eerst gezicht op metaal echter hij is van kunststof.

naar de website

Design Wandklok van Metaal

188) Een forse metalen wandklok waar de draaiende tandwielen goed te zien zijn. De grijze wandklok met hier en daar wat gouden of bronzen accenten is een opvallende verschijning van bijna een meter in diameter.

naar de website

Vintage Wandklok Metaal Calore

116 Metalen wandklok van metaal met een vintage uiterlijk. Deze mooie klok is verkrijgbaar met een diameter 70 of 120 centimeter.

naar de website

Wandklok Navigator - Metaal en Glas

116) De wijzerplaat van deze wandklok lijkt op een kompas. Vandaar de naam navigator. 

naar de website

Design Wandklok van Metaal

188) Een forse metalen wandklok waar de draaiende tandwielen goed te zien zijn. De grijze wandklok met hier en daar wat gouden of bronzen accenten is een opvallende verschijning van bijna een meter in diameter.

naar de website

Wandklok Hudson

(188)Wandklok Hudson is zeker geen alledaagse wandklok wat betreft uiterlijk.De klok is vervaardigd van twee soorten metaal en de grijze brede rand waar de cijfers op staan geven de klok een industrieel en robuust uiterlijk.

naar de website

Nextime Wandklok zonder Cijfers

116) Leuke en sfeervolle Nextime-wandklok in een rond model. Deze klok is in een aantal opzichten bijzonder. Als eerst heeft deze Nextime-klok geen wijzers. Echter het gebruikt materiaal is ook bijzonder want die maakt er nu een wandklok van beton. En op de betonnen wijzerplaat is nog een hout sierelement aangebracht. 

naar de website

Wandklok Abola

(188)Een grote witte wandklok met lichtbruine cijfers is ook erg opvallend.Deze klok is vervaardigd uit samengesteld metaal en omdat de cijfers uitsteken is er een leuk 3D effect ontstaan.Combineer deze witte metalen wandklok met een metalen wanddecoratie voor een extra mooie uitstraling in uw woonkamer.

naar de website

Robuuste Metalen Wandklok

116) Kare Wandklok Gear is een robuuste metalen wandklok met Romeinse Cijfers.

naar de website

Wandklok Patrijspoort

188) Wandklok patrijspoort dankt zijn naam aan het uiterlijk met de vele grove schroeven aan de rand van de klok. Het is tevens een robuuste klok die direct bij iedereen zal opvallen wanneer hij in de woonkamer aan de muur hangt. Bestel deze trendy wandklok in de webwinkel van Homestylingshop.

naar de website

Grote Kare-Design Wandklok

116) Een gigantisch grote metalen wandklok van het Duitse Woonmerk Kare-Design. Het is een ronde zilverkleurige klok met Romeinse Cijfers. In de wijzerplaat zijn de tandwielen van de klok te zien. De diameter van deze opvallende wandklok is maar liefst 120 CM.

naar de website

J-Line met LED 91 CM

(02)Hier ziet U een J-Line wandklok die in alle opzichten heel bijzonder is.Het is best een forse klok met een doorsnede van bijna een meter.Hij is gemaakt van verouderd metaal waardoor hij een vintage uiterlijk heeft. En tot slot zijn de cijfers in dit geval voorzien van LED verlichting wat natuurlijk heel erg apart is. Bestel deze bijzondere klok online in onze grote overzichtelijke webwinkel.

naar de website

Wandklok rond Vintage

188) Een mooie ronde wandklok met een vintage uitstraling. Op de wijzerplaat van de klok staat de tekst Antiques. Het is een metalen klok met een diameter van 62 centimeter.

naar de website

Grote Houten Wandklok

116) Deze grote houten wandklok heeft een doorsnee van een meter. Het is een klok met een verticale lattenstructuur waarop de tekst Old Town Clock in zwarte letters is aangebracht. De cijfers op de klok zijn van metaal.

naar de website

Kare Wandklok Octagon

116) Deze Kare wandklok is niet rond of vierkant maar een zeskant klok. De wandklok is gemaakt van de combinatie metaal en kunststof.

naar de website

Houten Wandklok

02)Een lichtbruine houten wandklok van het landelijke romantische woonmerk Clayre & Eef. Alleen op de kwartieren zijn cijfers aangebracht op deze mooie klok.

naar de website

Kare Design Wheel Wandklok

116) Hele aparte Kare Design Wheel klok in de kleuren zwart met goud. De wandklok lijkt op een wiel van een fiets met in het midden een uurwerk. Er leuk en apart exemplaar.

naar de website

Wandklok met wereldmap

116) Grote vintage uitziende metalen wandklok van Kare. Op de wijzerplaat zie je een afbeelding van de wereldmap.

naar de website

Riverdale Wandklok

02)Riverdale is een bekend Nederlands woonmerk met een groot assortiment meubels en woonaccessoires.Ook deze prachtige wandklok is van Riverdale. Deze klok is voorzien van Romeinse cijfers.

naar de website

Grote C & E Klok

02)Deze mooie glimmende grote Clayre & Eef wandklok bestaat uit twee metalen ringen waartussen de Romeinse cijfers zijn vast gemaakt.De wijzerplaat is gewoon van hout. Kortom een mooie klok voor een mooie prijs.

naar de website

Grote Industrie Wandklok

188) Een bijzonder mooie en opvallende Industriële wandklok met een doorsnede van zestig centimeter. De ronde klok met zijn donkere wijzerplaat is voorzien van goudkleurige wijzers. De hele en halve uren alsmede kwartieren worden met cijfers aangegeven. Bestel deze wandklok in de webwinkel van Homestylingshop.nl

naar de website

Wandklok Virginia

(188)Wandklok Virginia is een mooie grote wandklok met een bijzonder uiterlijk.Het uurwerk is namelijk zichtbaar in het midden van de klok.Verder is er een metalen frame over de kok aangebracht waardoor de Romeinse cijfers nu zijn verdeeld in vakjes.Het is echt een hele bijzondere klok.

naar de website

Nextime Stationsklok

116) Deze op het eerste gezicht eenvoudige Nextime klok is een geliefd model bij het grote publiek. Deze Nextime Stationsklok is een absolute verkooptopper. De wandklok is makkelijk te combineren in verschillende woonstijlen.

naar de website

Wandklok Sunburst Vita

5) Deze simpele maar toch heel bijzondere wandklok is van het woonmerk Vitra. De klok is een ontwerp van de top-designer George Nelson. De klok met een diameter van 47 centimeter is gemaakt van hout en metaal.

naar de website

Luxe Kare Design Wandklok

116) Een luxe en stijlvolle ronde wandklok met een modern uiterlijk. De klok is vervaardigd uit aluminium en kunststof. De kleuren zijn zwart en goud.

naar de website

Grote Riverdale Wandklok

116) Grote Riverdale Wandklok gemaakt van metaal. Het is een ronde wandklok in de kleur zwart met een witte wijzerplaat. De Romeinse cijfers zijn ook in de kleur zwart. Behalve wandklokken heeft Riverdale veel andere woonaccessoires in haar assortiment.

naar de website

Clayre & Eef Wandklok

02) Een grote Clayre & Eef wandklok met een diameter van 80 CM. De klok heeft een landelijke uitstraling.Verder valt op de hij zowel gewone cijfers als Romeinse cijfers op de wijzerplaat heeft.

naar de website

Klok Old Town 91 CM

(02)Dit is pas echt een mooie grote wandklok. Het is een houten wandklok van bijna een meter in diameter.Op de body van de lichtbruine wandklok staat met witte letters de tekst Old Town.Het is een exemplaar met een beetje vintage uiterlijk en past dan ook het beste in een woning met een landelijke inrichting.

naar de website

Riverdale Luton 71 CM

(188) Deze grote Riverdale wandklok is gemaakt van de combinatie hout en metaal.Het binnenwerk is van hout en de buitenste ring is van metaal.De klok heeft voor een deel een open karakter en de Romeinse Cijfers geven de klok een extra mooie uitstraling.

naar de website

Metalen Wandklok

188)Een grote grijs metalen wandklok van Homestylingshop. Op de wijzerplaat staat de tekst Antiquite de Paris. De klok is 73 centimeter in doorsnede.

naar de website

Vintage Wandklok

02)Een vintage uitziende grote wandklok van ijzer. Op de wijzerplaat van de ronde wandklok staat de tekst Grand Hotel.De wijzerplaat is wit waarop zwarte Romeinse cijfers staan.

naar de website

Metalen Wandklok

(02)Deze grote metalen wandklok is van het bijzondere Spaanse woonmerk LaForma. De klok bestaat uit twee robuuste metalen ringen waartussen de cijfers zijn in aangebracht.Deze klok is leverbaar in drie kleuren. Een ronde metalen klok als deze is goed te combineren met een metalen wanddecoratie.

naar de website

Wandklok van Hout en Metaal

116) Best wel een leuke en trendy wandklok in een vierkant model.De klok is van hout en metaal.

naar de website

Wandklok Old Spinning

188) Deze wandklok met de naam old spinning wheel is gemaakt van oude stukjes teakhout. De wandklok is 56 centimeter groot en online te bestellen in de webwinkel van Homestyling.nl 

naar de website

Vitra Spindle Klok

5) Stijlvolle wandklok van Vitra met een design uit de jaren vijftig. De Spindle klok is uitgevoerd in aluminium en walnotenhout. De klok werkt op een batterij en de diameter is bijna zestig centimeter.

naar de website

Riverdale Luton 71 CM

(188) Deze grote Riverdale wandklok is gemaakt van de combinatie hout en metaal.Het binnenwerk is van hout en de buitenste ring is van metaal.De klok heeft voor een deel een open karakter en de Romeinse Cijfers geven de klok een extra mooie uitstraling.

naar de website

Vierkante Nextime Wandklok

116) Vierkante glazen klok van het Nederlandse klokkenmerk Nextime. 

naar de website

Kare Wandklok - LED-Verlichting

116) Een ronde wandklok van Kare Design met LED-Verlichting. Het is een prachtige zeer opvallende klok van ongeveer een meter in doorsnee. Door de afmeting plus de LED-Verlichting is het wel een zeer opvallende wanddecoratie in het interieur. Deze klok is dan ook zeer geschikt in bijvoorbeeld de ontvangsthal van een bedrijf of een horecazaak.

naar de website

Wandklok Anatol 73 CM

188) Een mooie opvallende wandklok met een vintage uitstraling. Het is een metalen wandklok met een gedeeltelijk open wijzerplaat. Een deel van de muur blijft dus zichtbaar achter de klok. Op de wijzerplaat zijn enkele teksten aangebracht met zwarte letters en cijfers

naar de website

Metalen Wandklok Grand

188) Een grote ronde robuuste wandklok met een diameter van zestig centimeter. In de body van de wandklok zijn de draaiende tandwielen zichtbaar. Om de klok is een raster met een verdeling voor de cijfers. De kleuren zijn een combinatie van goud met oud koper. 

naar de website

Wandklok met Industrieel Uiterlijk

188) Een grote ronde metalen wandklok met een diameter van zestig centimeter. De wandklok is van Homestylingshop. Het is erg bijzonder om de draaiende tandwielen te zien van dit uurwerk. De metalen rand en raster is grijs van kleur

naar de website

Houten Wandklok Abbey

188) Wandklok Abbey is een grote ronde houten wandklok met enkele metalen elementen in de body. De klok is aan de ene kant van hout en de andere kant is er metaal in verwerkt. De tijd wordt aangeduid met Romeinse cijfers. Deze prachtige homestylingshop wandklok is zeventig centimeter in doorsnede.

naar de website

Wandklok Giant Gold van Kare

116) Mooie grote ronde wandklok van Kare-Design in de kleur goud. De cijfers op deze klok zijn Romeins.

naar de website

Tandwiel Wandklok

02) Een grote klok en wanddecoratie tegelijk.Want het is best een behoorlijk opvallende en decoratieve klok.De tandwielen zijn hier zichtbaar en het is best ook wel een robuust geval.

naar de website

Karlsson Sensu Klok

(02)Het bekendste Nederlandse klokkenmerk is Karlsson. Dit is de Sensu wandklok met een doorsnede van 53 centimeter. De klok past goed in een modern interieur

naar de website

Wandklok Beton look

(188)Hier ziet U een grote robuuste ronde wandklok met een doorsnede van bijna een meter.De metalen klok heeft het uiterlijk van beton.Mede daardoor en de grote omvang is het een zeer opvallende woonaccessoire.

naar de website

Vierkante Kare Design Wandklok

116) Deze vierkante Kare Wandklok is maar liefst een vierkante meter groot. Het is een klok die niet in elke woonkamer zal passen maar in een café , restaurant of andere horecagelegenheid past hij perfect.

naar de website

Wandklok New Era

(188)Wandklok Era is een grote vierkante wandklok met een fors en robuust uiterlijk.Op de zwart kleurige body staat de tekst New Era Paris.

naar de website

Riviera Maison

02)Een stijlvolle ronde zwarte Riviera Maison wandklok met goudkleurige Romeinse cijfers.

naar de website

Vintage Wandklok - Hout

188) Deze grote vintage uitziende ronde houten wandklok is een echte blikvanger in het interieur. De klok is gemaakt van oude ramen en deuren uit India. Op de rand van de klok zijn grote zwarte cijfers aangebracht wat de klok nog ouder doet lijken.

naar de website

Vierkante Metalen Wandklok

188) Een metalen vierkante wandklok in de kleur zwart. Het is een klok met een industrieel uiterlijk en de tijd wordt weergegeven in Romeinse cijfers. De klok is aan de achterkant opengewerkt maar aan de voorkant zit een glasplaat.

naar de website

Glazen Nextime Wandklok

116) Een aparte trendy glazen Nextime wandklok in de kleur wit. Een deel van de klok heeft Romeinse cijfers.

naar de website

Riverdale Classic

(188)Hier ziet U de Riverdale Classic wandklok met een dikke bruine sierrand.De body van de klok is wit waardoor de zwarte Romeinse cijfers extra goed zichtbaar zijn.Deze wandklok past goed in een klassieke inrichting.

naar de website
fonQ.nl